inleiding

intuitieve massage

stoel massage

chinese massage

aroma therapie

achtergrondinformatie

prijzen

contact

gastenboek

Intuïtieve massage

Bij intuïtieve massage zit je op een speciale massagestoel en masseer ik je hoofd, nek, schouders en rug door je kleren heen.
Dit masseren gaat, zoals de naam al zegt, puur op intuïtie. Op het moment dat ik je masseer voel ik je spanningen en eventuele pijnlijke plekken. Ook kan ik aangeven waar blokkades vandaan komen. Tijdens het masseren vertel ik wat ik bij je voel op lichamelijk, psychisch of emotioneel gebied.
Door de intuïtieve massage en de energie die daarbij vrijkomt, kunnen pijnklachten en spanningen direc verminderen en blokkades oplossen. Soms voel je tijdens het masseren al dat er wat gebeurt, bijvoorbeeld warme plekken in je lichaam of zware benen. De energie werkt nog langere tijd door, ook als ik al klaar ben met masseren.

Intuïtieve massage kan ook bij mensen die terminaal zijn werken. Het kan helpen het ziek zijn (iets meer) te accepteren, angst voor de dood te verminderen of de pijn iets wegnemen. Als een aanraking te pijnlijk is, houd ik mijn handen boven je lichaam, de energie komt op deze manier ook door.

Intuïtieve massage werkt op het lichamelijke, psychische en/of op het emotionele vlak, het heeft altijd effect. Na één massage heb je al beduidend minder last van de klachten die je had en je zit lekkerder in je vel.